Поліцейські Обухівщини встановлюють обставини резонансного ДТП

Поліцейські Обухівщини встановлюють обставини резонансного ДТП
08:30 11.10.2021
Поліцейські Обухівщини встановлюють обставини резонансного ДТП

Поліцейські Обухівщини встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю поліцейського автомобіля.

Про це повідомляють Хроніки Обухова з посиланням на її сторінку в мережі.

Сьогодні близько 13 години,на 47 кілометрі автодороги Н-01 "Київ-Знамянка" відбулося зіткнення автомобіля "Skoda Octavia" та поліцейського авто "Renault Dokker".

Встановлено, що водій "Skoda Oktavia" рухався в напрямку Києва та не відреагувавши на вимогу червоного та синього проблискових маячків, допустив зіткнення із службовим автомобілем «Renault Dokker", який рухався в попутньому напрямку та виконував маневр розвороту.

Відомо, що жоден із учасників ДТП не отримав тілесних ушкоджень, йдеться у повідомленні.

За не дотримання правил дорожнього руху на водія автомобіля "Skoda Oktavia" складено адміністративний матеріал за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.