Поліція Миронівки встановлює обставини ДТП за участі двох автомобілів

Поліція Миронівки встановлює обставини ДТП за участі двох автомобілів
10:59 13.01.2022
Поліція Миронівки встановлює обставини ДТП за участі двох автомобілів

Обухівський район, Миронівська тергромада. 11 січня близько 20 години на 110 км автодороги "Київ - Знам'янка" сталася дорожньо-транспортна пригода.

Про це повідомляють Хроніки Обухова з посиланням на поліцію Київської області.

За попередніми даними, 37-річний житель міста Богуслав керуючи автомобілем "Ford" виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення із автомобілем "Renault", йдеться у повідомленні.

В результаті автопригоди 63-річний водій та 36-річний пасажир автомобіля "Renault" отримали травми різного ступеню тяжкості та доставлені до лікарні для надання медичної допомоги.

Під час освідування на стан алкогольного сп’яніння у водія автомобіля"Ford" виявлено 1,47 проміле алкоголю в крові, що в 10 разів перевищує допустиму норму.

Наразі слідчими Миронівки відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного наркотичного чи іншого сп'яніння) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п'яти років.