Популярні функції смарт-годинників
14:05 30.04.2021
Реклама
Популярні функції смарт-годинників

Розумні годинники пройшли довгий шлях з моменту запуску кілька років тому. Спочатку вони мали мало основних функцій: лічильник кроків і лічильник калорій. З розвитком технологій та посиленням конкуренції кілька брендів почали випускати розумні годинники з новими цікавими функціями та зовнішнім виглядом.

Як результат, сьогоднішні розумні годинники здатні виконувати різні завдання, наприклад, Самсунг часи можуть здійснювати платежі, і навіть виконувати ЕКГ!

Ці розумні годинники можуть функціонувати незалежно від стільникового зв'язку, а також можуть використовуватися для зйомки зображень.

Отже, у цій статті ми обговоримо ключові особливості розумних годинників, які допоможуть вам вибрати свій розумний годинник.

Популярні функції смарт годинників

Легкий та зручний дизайн

Розумні годинники слід носити цілий день, і якщо ви використовуєте їх для контролю сну, їх слід носити і під час сну вночі. Тому легкий та зручний дизайн дуже важливий. Хоча багато людей носять їх як вираз стилю, однак, якщо гаджет використовується для фітнесу, тоді легкий дизайн із зручними матеріалами є обов’язковим.

Підключення Bluetooth

З’єднання Bluetooth є обов’язковим для кожного розумного годинника, оскільки воно дозволяє користувачам синхронізувати свої пристрої зі смартфоном, і майже всі розумні годинники мають цю функцію. Після синхронізації розумні годинники пропонують повну функціональність: сповіщення про повідомлення, вхідні дзвінки, управління музикою, пульт дистанційного керування камерою тощо. Усі супутні розумні годинники для більшості своїх функцій покладаються на з’єднання Bluetooth, на відміну від автономних розумних годинників.

GPS / навігація

GPS та навігація - дуже важливі особливості розумного годинника. Це корисно для відстеження відстані під час ходьби або бігу або для планування маршруту під час піших прогулянок. У дуже небагатьох розумних годинниках ви отримаєте вбудований датчик GPS, більшість розумних годинників використовують GPS смартфонів для відстеження. Деякі smart-годинники також мають різну вібрацію, щоб визначити, чи потрібно повертати ліворуч чи праворуч під час навігації.

Відстеження активності

Майже всі розумні годинники мають функції відстеження активності. Він автоматично визначає, якою діяльністю ви займаєтесь, або ви можете вручну також вибрати її.

Розумні годинники мають кілька спортивних режимів для таких видів спорту, як їзда на велосипеді, біг, біг на біговій доріжці, піші прогулянки, плавання, альпінізм тощо для відповідного відстеження ваших даних про фізичну форму, наприклад, Huawei GT має 10 спортивних режимів.

Сигнал про сповіщення

Знову і знову перевіряти свій смартфон на кожне сповіщення дуже незручно. Ви зможете перевіряти сповіщення, просто нахиливши зап’ястя. Вам просто потрібно підключити годинник до Bluetooth, щоб отримати сповіщення на свій розумний годинник. Більшість бюджетних смарт годинників підтримують лише сповіщення про дзвінки та повідомлення. Як якщо хтось зателефонує вам, він відображатиме сповіщення про дзвінок з іменем абонента. Ви можете перевірити сповіщення на годиннику, і ви можете вибрати дзвінок зі свого смартфона або просто відхилити дзвінок за допомогою смарт-годинника. Ви не можете приймати дзвінки зі свого розумного годинника (оскільки більшість бюджетних розумних годинників не мають динаміка та мікрофона)

Всі особливості ви повинні перевірити перед тим, як приймати рішення про покупку ы визначитися, що саме потрібно вам.