18:45 05.05.2022
Реклама

Прогулянка – це один із способів корисного проведення вільного часу. А прогулянка на яхті буде у стократ кориснішою, особливо якщо вона зв’язана з активними рухами. Ходіння по палубі, споглядання красивої природи, яскраве сонце і вітер – усе це зміцнює здоров’я, покращує обмін речовин та позитивно відображається на психоемоційному стані людини. Прокат яхт у Києві дасть можливість переконатися у цьому.

Відпочинок на яхті об’єднує в собі перебування на природі та в люксовому номері готелю. Ви можете переконатися, що це неперевершене поєднання.

Різновиди прогулянок по Дніпру на яхті

Ви можете замовити різнопланові прогулянки на яхті у Києві https://www.dniprotrip.kiev.ua/progulki_na_yahte_kiev/. Для цього слід спочатку зателефонувати до нашої компанії та вибрати найкращий для себе варіант. Ми завжди раді своїм клієнтам та готові запропонувати їм все тільки найкраще.

Кияни та гості міста найчастіше замовляють такі види прогулянок по Дніпру.

  1. Круїз. Під час такої подорожі у кожного буде можливість помилуватися мальовничою береговою лінією з її бухтами, гаванями, островами та затоками. Звідси ж можна поспостерігати за пам’ятками архітектури Києва. Мандрівка буде ще цікавішою, якщо попередньо замовити екскурсію. Так можна буде дізнатися багато цікавого про Київ.
  2. Прогулянку для закоханих. Часто її замовляють для того, аби освідчитися в коханні. Романтичну прогулянку можна організувати і в честь роковин знайомства чи весілля.
  3. Фуршети та банкети на яхті набудуть нового, неповторного звучання та особливої родзинки. Компанія DniproTrip зробить усе, аби атмосфера на цих святах відповідала усім запитам клієнтів.
  4. Корпоративні заходи, проведені на яхті, будуть особливо результативними. Тут можна провести презентації, зустрічі з діловими партнерами, гостями, різноманітні навчальні, практичні конференції.
  5. Вечоринки, зустрічі з друзями, ювілеї та й просто родинні свята.

Як можна винайняти яхту

Орендувати яхту для зустрічі, свята, корпоративу або ж романтичної прогулянки дуже просто. Від клієнта потрібно всього лише визначитися із типом судна та його розмірами й вибрати дату проведення заходу та узгодити її із менеджерами (бо можливо й так, що потрібне судно буде зайняте) та час оренди. Якщо виникатимуть труднощі із вибором яхти (у нас їх дуже багато – на всі смаки та випадки життя), то наші клієнти з радістю допоможуть та визначать попередню вартість послуги.

Клієнтові обов’язково слід оплатити половину вартості оренди яхти. А в призначений час ви можете приїхати на причал або в яхт-клуб, і на вас уже буде чекати підготовлене згідно із вашими побажаннями судно.

Ви можете відчувати себе у повній безпеці. Капітан судна проінструктує усіх присутніх з правилами техніки безпеки на судні. Тепер можна насолоджуватися прогулянкою по Дніпру та красою дніпровської природи. Будьте певні, що ви отримаєте величезний заряд бадьорості та позитивних емоцій.