Псевдомінеру автозаправки з Обухова «світить» 6 років позбавлення волі

11:50 27.11.2020

Києво-Святошинською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні відносно мешканця м.Обухів за фактом неправдивого повідомлення про замінування автозаправної станції в с.Ходосівка (ч.1 ст.259 КК України).

Про це повідомляють Хроніки Обухова з посиланням на прес-службу Київської обласної прокуратури.

Що сталося?

  • За даними слідства, 23 листопада цього року 27-річний молодик зателефонував до поліції і повідомив про те, що він замінував одну з АЗС Обухівщини.
  • За результатами обстеження, проведеного групою пошуку та знешкодження вибухових пристроїв вибухотехнічного управління ГУ НП в області у складі спеціаліста-вибухотехніка та спеціаліста-кінолога, вибухонебезпечних предметів та саморобних вибухових пристроїв не виявлено.

За вказаним фактом розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 259 КК України тобто завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян.

Того ж дня зловмисника затримано. Йому повідомлено про підозру у вчиненні вказаного злочину та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Ми в соціальних мережах: