Розвідниця з Богуслава розповіла про всю родину в АТО
11:09 23.01.2022
Розвідниця з Богуслава розповіла про всю родину в АТО

Практично вся родина Олени Кукли з Богуслава Обухівського району брала участь у війні на Незалежність на Сході України.

Про це йдеться в розлогому інтерв'ю Олени Фактам, передають Хроніки Обухова.

Зокрема, брат Олени Кукли і її син служили розвідниками, чоловік героїчно боронив Донецький аеропорт. Сама жінка була волонтером, зв’язківцем, десантником, розвідником. Вона і досі служить.

До 2014 року я працювала в банку в рідному місті Богуслав на Київщині, — розповіла «ФАКТАМ» Олена Кукла. — З чоловіком Володимиром виховували двох доньок та сина. Мій перший чоловік молодим розбився у ДТП. Cинові та доньці було тоді сім та три рочки. Я не здалась біді, тягнула родинний побут і дітей самотужки. З часом познайомилися з Володимиром. Він теж рано овдовів. Його дружина трагічно загинула. Лишилась донька у віці два з половиною роки. Ось так доля звела дві самотності. Жили ми добре.

Коли ворог напав на нашу країну, мій рідний брат Сергій та чоловік записалися до добровольчого батальйону УНСО. Обидва свого часу ще юнаками служили в армії. А тут короткий курс підготовки — і фронт. Спершу — брат, а далі чоловік. Ми гуртом із небайдужими і бойовими за характером та настроєм земляками допомагали хлопцям з Богуславщини усім, чим могли. Заснували благодійний волонтерський фонд «Надія», розповіла вона.

Повний текст інтерв'ю читайте за посиланням fakty.ua.