11:00 30.12.2021

І дорослим, і дітям так хочеться святкового настрою напередодні новорічних свят. Подивитися тематичний фільм – найкращий спосіб його отримати.

Про це пишуть Хроніки Обухова з посиланням на Соцпортал.

«Чотири Різдва» (2008)

Пара вирішує відвідати на Святвечір усіх чотирьох своїх розлучених батьків. Якщо короткого, то вираз "у кожній хатинці свої брязкальця", найкраще характеризує цей фільм.

«Відпочинок за обміном» (2006)

Дві жінки, одна з Лондона (Кейт Уінслет), а інша з Лос-Анджелеса (Кемерон Діас), вирішують помінятися будинками на різдвяні свята. Незабаром кожна з них зустрічає нове кохання.

«Сам удома» (1990)

8-річний хлопчик, якого забула сім'я на різдвяні канікули вдома, змушений боротися із парою грабіжників-тугодумів

«Сам удома-2» (1992)

Головний герой виріс на один рік і став ще більш кмітливим. Тепер хлопчик також виявився розлученим із батьками, але вже у чужому місті. І тут на дитину також чекає купа неприємностей.

«Сім'янин» (2000)

Стати сім'янином і працювати продавцем автопокришок чи бути президентом інвестиційної компанії та їздити на дорогих машинах? Такий нелегкий вибір доведеться зробити головному герою фільму.

«Щоденник Бріджет Джонс» (2001)

Незграбна Бріджет Джонс не користується популярністю у протилежної статі. Дівчина заводить щоденник, щоб описувати свої досягнення та перемоги: як вона позбавлятиметься зайвих кілограмів та шкідливих звичок, а також налагоджуватиме особисте життя.

«Привіт сім'ї» (2005)

Улюблений син Стоунов приводить у дім на Різдво свою наречену Мередіт. Дівчина гарна та успішна, але всі виявляються проти її союзу з Евереттом.

«Принцеса на Різдво» (2011)

Жюлі Далі самостійно дбає про осиротілих племінників. І напередодні Різдва отримує запрошення від герцога, який є дідусем дітей, провести свята у його замку.

«Про що ще говорять чоловіки» (2011)

Філософські роздуми чоловіків середнього віку напередодні Нового року.

Саша втрапив у неприємну історію. Він посварився з жінкою, яка виявилася дружиною впливового силовика. Тепер він наляканий і просить допомоги товаришів. Разом вони барикадуються в офісі Сашиного агентства і намагаються вигадати, як врятувати свого друга від неминучої розплати і, звичайно ж, діляться філософськими роздумами на життєві теми. І все це вібувається ввечері 31 грудня.

«Чарлі і шоколадна фабрика» (2005)

Захоплююча історія яка змушує кожного повірити в диво. Хлопчик Чарлі Бакет мешкає зі своєю родиною в дерев'яній хатинці на краю великого міста. Сім'я живе досить бідно. Проте одного разу трапляється диво - хлопчик потрапляє на шоколадну фабрику, і все його життя зміниться.