Що подарувати дівчині, з якою ви нещодавно познайомилися?
17:32 28.06.2021
Реклама
Що подарувати дівчині, з якою ви нещодавно познайомилися?

Ви тільки недавно познайомилися з дівчиною, почали зустрічатися, а наближається її день народження і ви не уявляйте, що ж їй подарувати на цю чудову подію?

Ми зібрали кілька універсальних варіантів для презентів, які допоможуть вам визначитися у виборі подарунка для своєї дами.

Скретч карта

Відмінне рішення для подарунка, адже з його допомогою ви зможете пізнати свою дівчину набагато краще. Так якщо ви зупините свій вибір на мапі світу, то наочно побачите, які міста і країни ваша кохана вже встигла відвідати і де хотіла б ще побувати. Крім того, ви можете вибрати для неї постер зі справами і планами на найближчий рік, що теж допоможе дізнатися її краще і, можливо, разом з нею виконувати ці нехитрі завдання.

Подарунковий сертифікат

Якщо ви не знаєте, що вибрати, то завжди можна надати право вибору подарунка їй самій! Для цього вам всього лише потрібно придбати сертифікат на https://onecard.gift/podarki-devushke, визначитися з його номіналом і підібрати барвисту упаковку. А ось сам презент ваша дівчина вибере самостійно і можете бути впевнені, вона буде точно рада, що ви надали їй таку можливість.

Квіти і незвичайні букети

Класичний варіант подарунка дівчині на день народження - це букет з її улюблених квітів. Тому, якщо ви знаєте, які саме квіти їй найбільше подобаються, то ви цілком можете зупинити свій вибір саме на такому варіанті презенту. Ну а якщо ви хочете її ще й здивувати, то радимо вам розглянути як варіант для подарунка якийсь незвичайний букет, наприклад з різноманітних солодощів, косметики, м'яких іграшок, овочів і фруктів, снеків і так далі.

Гаджети

Мова йде не про дорогі смартфони або ноутбуки, але ви цілком можете підібрати хорошу техніку за не дуже великі гроші і при цьому порадувати свою дівчину. Радимо вам розглянути в якості ідей для подарунків смарт годинник, бездротові навушники, проектор, блютуз колонку або планшет. Можете бути впевнені, ваша улюблена знайде застосування цим гаджетам!

Їстівні набори

Такі набори ви можете знайти у великій кількості як в магазинах, так і в інтернеті, а значить, вам точно буде з чого вибирати. Це можуть бути корисні солодощі без цукру, баночки з медом, солодками пастами або джемом, бокси з Америки або Китаю з незвичайними ласощами, цукерки зі смаком алкогольних коктейлів, авторські фігурки з шоколаду, набори східних солодощів і так далі. Якщо ваша дівчина ласун, то такий подарунок точно прийдеться їй до душі.

Сумка або рюкзак

Якщо не знаєте, що подарувати, спробуйте розглянути варіант з практичними подарунками і сумка - це одне з найбільш очевидних рішень. Причому ви можете вручити їй як велику сумку шоппер для щоденного використання і походів по магазинах, так і стильний клатч, який вона буде брати на вечірки і ваші з нею побачення. Якщо ж дівчина спортивна або любить подорожувати, то купіть їй місткий рюкзак, вона точно оцінить подібний знак уваги.

І пам'ятайте, що у вас буде ще багато часу щоб дізнатися один одного краще і хороші подарунки лише допоможуть вам в цьому!