Штаб Дубинського "привласнив" собі досягнення обухівської активістки

Штаб Дубинського "привласнив" собі досягнення обухівської активістки
13:02 15.11.2019
Штаб Дубинського "привласнив" собі досягнення обухівської активістки

Народний депутат від партії "Слуга народу" по 94 округу (Обухів - Васильків) О. Дубинський руками своїх СММщиків "вирішив" важливе для мешканців Обухова питання.

Йдеться про боротьбу за зниження тарифів на вивезення сміття, котрим, як відомо, у місті займалася Н. Щеголенко, передають Хроніки Обухова.

Втім, на думку адміністраторів сторінки "Олександр Дубінський - Слуга Народу - Округ 94" зниження тарифів є досягненням саме депутата.

- Після численних звернень, ми втрутилися в питання тарифів на вивіз сміття у місті Обухів. Як результат – 12 листопада виконавчий комітет міської ради прийняв рішення щодо скасування тарифів на послуги із вивезення твердих побутових відходів для мешканців багатоквартирних житлових будинків та приватного сектору (садибної забудови) на території Обухівської міської ради, - розповіли у штабі депутата.

Подібне нахабство, безумовно, викликало обурення у мешканців Обухова, поінформованих в ситуації.

- А нічого, що вирішенням цього питання займалась Наталія Щеголенко. Навіщо присвоювати чужі заслуги собі? Не зрозуміло.., - цікавляться у на сторінці "Підслухано, Обухів".

- Шановні мої земляки, я дійсно зверталася до Дубінського але і не тільки до нього я шукала різні шляхи вирішення питання, ви все це читали в моїх публікаціях . Останньою краплею в вирішення питання стало те що 8.11.2019 все таки після прийому в начальника поліції зареєстрували мою заяву в поліції і почалося кримінальне розслідування. Для мене головне що всі мої зусилля про встановлення справедливості, щоб були скасовані необґрунтовані тарифи, щоб був зроблено перерахунок не були даремні.Рішення скасовані. Народний депутат захотів зробити на цьому піар то що ж він народний депутат йому все дозволено, - прокоментувала ситуацію Н. Щеголенко.

Втім, на думку адміністрації сторінки О. Дубинського сталася прикра помилка, оскільки корекція тарифів відбулася саме завдяки реакції депутата на звернення пані Щеголенко.

- Шановна Наталіє, я не приписую собі ніякі заслуги, а лише констатую деякі факти:

1. В питанні тарифів на сміття отримав чимало звернень від жителів міста. В тому числі і від Вас
2. Ми направляли відповідні звернення, а моя команда з'ясовувала із виконкомом та представниками комунального підприємства причини такого підняття
3. Днями рішення було скасовано, - відповів депутат.

Втім, як видно із саркастичних коментарів обухівців, цього разу "дубінізм" не пройшов.