Соціальна мережа Facebook почала тестувати нову функцію під назвою «Сусіди»

Соціальна мережа Facebook почала тестувати нову функцію під назвою «Сусіди»
10:48 23.10.2020
Соціальна мережа Facebook почала тестувати нову функцію під назвою «Сусіди»

Соціальна мережа Facebook почала тестувати нову функцію під назвою Neighborhoods («Сусіди»), яка дозволить користувачам писати пости тільки для сусідів будинку або району.

Соцмережа надасть можливість створювати спеціальні спільноти, засновані на геолокації — Facebook показуватиме пости в залежності від знаходження користувача, передають Хроніки Обухова з посиланням на На часі.

Нашу соціальну мережу все частіше використовують для життя місцевих громад. Аби нашим користувачам було легше — ми представимо нову функцію Neighborhoods, простір всередині Facebook для людей, щоб вони могли спілкуватися зі своїми сусідами, йдеться у повідомленні.

Як пояснюють у компанії, можна буде навіть обирати одразу декілька районів, де ви мешкаєте — програма самостійно пропонуватиме вам локальну стрічку новин в залежності від вашого місцеперебування.

Як це реалізується?

  • Можна буде створити спеціальний профіль, аби сусіди могли вас знайти — вказати, де саме ви мешкаєте, чим займаєтесь чи іншу додаткову інформацію.
  • Також система пропонуватиме персоналізовану рекламу, можна буде дізнатись, які саме послуги та товари пропонують у вашому районі.

Нововведення поки з’явиться тільки в Калгарі в Канаді. Якщо експеримент буде успішним, «Сусідів» додадуть і в інших країнах.

Ми в соціальних мережах: