08:53 17.08.2022
Реклама

Swatch — один з найбільших виробників годинників у світі. На частку підприємства припадає понад 25% світового ринку годинникової продукції, а це означає, що моделі Swatch відповідають усім світовим вимогам якості та стилю. Звичайно, функціонал у таких аксесуарів також на висоті: годинник наділений усіма розумними функціями, а деякі моделі підтримують безконтактну оплату SwatchPAY. Сьогодні детальніше розповімо про цю інноваційну функцію і пояснимо, як нею користуватися.

Чому саме Swatch?

В першу чергу, годинник швейцарської компанії відрізняється від конкурентів стильним дизайном. У виробника є колекції з біокераміки, у корпусі з хромованої нержавіючої сталі, серія аксесуарів у дизайні картин, натхненна Музеєм сучасного мистецтва в Нью-Йорку та багато іншого. Бренд випускає елітні моделі для чоловіків, жінок та спеціальну серію навчальних годинників для дітей «Морські скарби».

Друга, але не менш важлива перевага — якість. Швейцарські технології, надточне складання, багаторічна гарантія — все це свідчить про неперевершені стандарти виробництва продукції. Купивши такий аксесуар, можете бути певні, він не підведе навіть через десятиліття.

Третя перевага — сучасні технології, до яких, зокрема, відноситься безконтактна оплата. Необхідно прив'язати картку Mastercard до спеціальної системи SwatchPAY, та з легкістю здійснювати платежі годинами.

Як оплачувати годинником Swatch

Щоб увімкнути функцію, виконайте інструкції:

  1. Скачайте на телефон програму SwatchPAY. Вона є для смартфонів на базі Android та айфонів.
  2. Пройдіть реєстрацію так, як вказано в інструкції.
  3. Дані картки можна ввести власноруч чи відсканувавши Mastercard.
  4. Наступний крок — вибір моделі годинника.
  5. SwatchPAY підключено.
  6. Наступний крок — активація оплати за допомогою годинника.
  7. Здійснити активацію може співробітник магазину Swatch. Це стосується усіх пристроїв що не мають функції NFC.
  8. В усіх інших випадках достатньо ввімкнути NFC та піднести годинник до смартфона. На екрані ви побачите просту інструкцію для активації.
  9. Дотримуйтесь її, потім погодьте операцію паролем, що надійде в смс.
  10. Все готово: тепер ви можете платити своїми новеньким аксесуаром Swatch.

За допомогою годинників Swatch можна розраховуватись у магазинах та будь-яких торгових точках, де є безготівкові платіжні термінали.