У Богуславському коледжі відбувся coffee-art
11:08 30.11.2022
У Богуславському коледжі відбувся coffee-art

Київська область, Обухівський район, Богуславська тергромада. Coffee-art або кавовий живопис - такий арт-терапевтичний захід організували вчора у Богуславському гуманітарному фаховому коледж імені І.С. Нечуя-Левицького.

Про це повідомляють Хроніки Обухова з посиланням на сторінку Активна Громада Богуслава.

У такі складні часи, в умовах постійного стресу, влаштували для студентів, викладачів, наших друзів такий собі оазис спокою, гармонії та творчості на кілька годин Це ще і дуже актуально, адже у навчальному закладі триває сесія, тож, напередодні іспитів всі разом налаштовувалися і шукали натхнення, йдеться у повідомленні.

Довідково:

Загалом, кавовий живопис – це напрям у сучасному мистецтві, який передбачає створення картин, використовуючи замість звичайних фарб - каву, какао, корицю. І такий вид мистецтва набирає дедалі більше популярності. Це так незвично: заварити міцної ароматної кави (відсутність світла - не проблема, дякуючи термосам), але не пити її, як зазвичай, а занурити в неї пензлик і створити власний шедевр на папері. Живопис кавою схожий на акварельний і так само є кропіткою роботою, але це ще більше захоплює і мотивує. Кольорова гама кавової палітри містить кольори від світло-жовтого до темно-коричневого, що чудово передає на картині ефект старовини...