11:23 27.11.2022
Реклама

Головний елемент Нового року – яскрава, ефектна ялинка, яка посідає почесне місце у вітальні. Вона має бути красивою та незвичайною. Рідні та гості, бачачи новорічну ялинку, мають захоплюватися її красою. Щоб досягти такого ефекту, необхідно купити штучну ялинку преміум класу. Вона не тільки порадує своїми ідеальними пропорціями, а й подарує кожному куточку будинку атмосферу новорічного дива.

Переваги штучної ялинки

Сучасні штучні ялинки – вдала заміна живого дерева. Цей варіант купівлі актуальний тим, хто береже природу, цінує час та гроші. Ті, хто став власником такого виробу, давно відзначив переваги такого придбання:

  • Економічність: середній термін експлуатації штучних ялин – 8-10 років. На цей показник впливає якість матеріалу. Наприклад, ялина з ПВХ прослужить менше, ніж литий виріб. В нашому магазині Ви знайдете безліч варіантів в багатьох колорах та розмірах.
  • Екологічність: вибираючи штучне дерево, ви не підтримуєте вирубку лісу. А це означає, що ви бережете природу.
  • Безпека: якісні матеріали, з яких надійний виробник виготовляє штучну ялинку, обробляють спеціальними речовинами. При загорянні штучна ялина не згорає, а тліє. Також імітація натуральної ялинки не спричиняє алергію.
  • Легкість у використанні: у зібраному вигляді штучне дерево займає досить багато місця, вигідно прикрашаючи ваш будинок, проте у згорнутому варіанті може розміститися у будь-якій шафі. На збор такого дерева ви витратите 30 хвилин часу (а може і менше).
  • Зручність: голки виробу не обсипаються, а це означає, що після свята не доведеться зьирати з кутів чисельні голочки.
  • Зовнішній вигляд: штучні ялинки в магазині ZELENA відрізняються стильним дизайном, натуральним зовнішнім виглядом. Оригінальні моделі виглядають навіть привабливіше за натуральні.

До такого списку переваг можна додати кілька мінусів. Наприклад, відсутність аромату хвої. Так, це недолік, але його можна усунути шляхом встановлення аромадифузора. Деякі відзначають високу вартість штучних дерев, але забувають те, що така ялинка може прослужити понад 10 років.

Штучна ялинка у магазині ZELENA

Шукайте якісну штучну ялинку? Тоді вам у магазин елітних подарунків та аксесуарів ZELENA. Тут представлений широкий вибір красивих штучних ялинок, виготовлених із міцних та надійних матеріалів. Оригінальні форми та різноманітність кольорів дозволяють кожному бажаючому придбати те, що він давно шукав.

Тут ви підберете ексклюзивний новорічний декор, унікальні ялинкові іграшки та елітні подарунки для всієї родини. Гарних свят!