У Кагарлику реорганізували оперативний штаб
19:28 18.03.2022
У Кагарлику реорганізували оперативний штаб

Київська область, Обухівський район, Кагарлицька тергромада. Кагарлицький міський голова Олександр Панюта 18 березня провів чергове засідання оперативного штабу.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці місцевої мерії, передають Хроніки Обухова.

Під час засідання було оголошено розпорядження Олександра Панюти про створення управління сектору оборони Кагарлицької міської територіальної громади та Кагарлицького міського оперативного штабу щодо координації дій із підприємствами, установами та організаціями для здійснення заходів правового режиму воєнного стану на території Кагарлицької міської територіальної громади.

Ці структури утворено на базі діючого оперативного штабу з метою оптимізації координування дій із підприємствами, установами та організаціями для здійснення заходів правового режиму воєнного стану на території Кагарлицької міської територіальної громади згідно з відповідним наказом Обухівської районної військової адміністрації, відповідно до Законів України «Про правовий режим надзвичайного стану», «Про основи національного спротиву», «Про місцеве самоврядування в Україні», йдеться у повідомленні.

Очільник громади цього ж дня провів засідання реорганізованого оперативного штабу та управління сектору оборони.