У Василькові затримали викрадача велосипеда
11:01 23.01.2022
У Василькові затримали викрадача велосипеда

Обухівський район. Правоохоронці Василькова розшукали чоловіка, який вкрав велосипед малолітньої дитини.

Про це йдеться на сторінці поліції Васильківщини, передають Хроніки Обухова.

19 січня невідомий чоловік, аби помститися сусідам, із під'їзду багатоповерхівки в місті Васильків викрав ровер.

Про викрадення велосипеда сина, до чергової частини відділу поліції №1 (м. Васильків) Обухівського районного управління поліції повідомив батько хлопчика. Пояснив, що син лишив велосипед на декілька хвилин, а коли повернувся, то транспорту на місці не виявив, йдеться у повідомленні.

Працівники сектору кримінальної поліції встановили, що крадіжку велосипеда скоїв чоловік після чого поїхав на краденому ровері у центру міста.

Сьогодні, 22 січня, оперативники встановили особу правопорушника та розшукали викрадене майно.

Злодієм виявися 42-річний мешканець міста Київ. Чоловік пояснив, що поцупив велосипед хлопчика, аби помститися сусідам. Сам велосипед відвіз до товариша, аби там приховати.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років.

Досудове розслідування триває.