Університет третього віку в Обухові відсвяткував свій перший випуск

Університет третього віку в Обухові відсвяткував свій перший випуск
21:17 17.05.2019
Важливе
Університет третього віку в Обухові відсвяткував свій перший випуск

Вчора Університет третього віку в Обухові відсвяткував свій перший випуск. Випускники отримали посвідчення і привітання.

Про це повідомляють Хроніки Обухова з посиланням на мера міста Олександра Левченка.

- Вчора для студентів елегантного віку нашого міста відбулося свято закінчення навчання, і мені випала велика честь бути присутнім на їхньому першому випуску.
Пам'ятаю, як зараз, коли ця чудова ідея була втілена наприкінці грудня 2018 року, і ми збиралися разом для відкриття Університету третього віку. Тоді мені це здалося неймовірним та цікавим, - зауважив він.

І ось промайнув перший рік, наповнений новими знаннями, знайомствами та можливостями для людей, що маючи великий життєвий та трудовий досвід, прагнуть ще більшого та цікавішого в своєму житті.

- Я зрозумів, яка це хороша і вдала справа. Адже для вас, шановні студенти, це не тільки нові знання в різноманітних галузях та науках, а чудова можливість поспілкуватися між собою, поділитися думками і знову відчути себе затребуваними, активними та життєрадісними, - розпові він.

- А ще я побачив, скільки радості та ентузіазму у ваших очах, з яким натхненням ви займалися цілий рік. Про це свідчать ваші мистецькі роботи та творчі виступи на святі. Вам є чим пишатися і є колосальна мотивація продовжувати навчання і надалі. Хочу щиро побажати усім студентам і викладачам Університету третього віку ще багато-багато років натхнення, великих успіхів, творчих сил та енергії, а також хорошого здоров’я, душевного спокою та злагоди в родинах. Будьте завжди у відмінному настрої, з потужною енергією у серці та з посмішкою на вустах, - додав мер.