В Обухівському районі затримали псевдомінера
08:47 04.12.2021
В Обухівському районі затримали псевдомінера

Поліцейські Миронівки затримали псевдомінера електропотяга.

Про це повідомляють Хроніки Обухова з посиланням на Поліцію Київської області.

За її інформацією близько 14 години на спецлінію «102» надійшло повідомлення від невідомого чоловіка про те, що він терорист, який нібито замінував електропотяг, що стоїть в депо міста Миронівка.

На місце події негайно прибули керівництво відділу поліції №2 (м. Миронівка) Обухівського районного управління поліції, група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, рятувальники та працівники воєнізованої охорони залізничного вокзалу.
Під час огляду електропотягу вибухових або інших підозрілих предметів не виявлено.
Завдяки злагодженим діям поліцейських та працівників воєнізованої охорони залізничного вокзалу псевдомінера оперативно розшукали неподалік місця скоєння злочину, йдеться у повідомленні.

Ним виявився 36-річний місцевий житель, який перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння зробив повідомлення на спецлінію «102» про те, що він терорист та шляхом замінування потягу хоче завдати шкоди державі.

Наразі чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до шести років.