В селах Кагарличчини вже біля 10 тисяч приїжджих
15:47 12.03.2022
В селах Кагарличчини вже біля 10 тисяч приїжджих

Київська область, Обухівський район, Кагарлицька тергромада. Кагарлицький міський голова Олександр Панюта 12 березня провів чергове засідання оперативного штабу.

Про це повідомляють Хроніки Обухова з посиланням на мерію міста.

На суботньому засіданні було констатовано, що ситуація в громаді стабільна, ніч пройшла спокійно попри те, що двічі оголошувалася повітряна тривога, йдеться у повідомленні.

Із надзвичайних ситуацій: за повідомленням пожежно-рятувальної служби, сталося займання господарської будівлі в селі Липовець. Горіла покрівля, дрова, що там зберігалися, постраждала домашня птиця. На житлову будівлю вогонь не перекинувся.

Відправлено два автобуси у пристоличну зону для евакуації мирного населення із зони бойових дій. Багато людей прибуло в Кагарлицьку громаду із небезпечних регіонів своїм ходом: тільки в селах Кагарличчини нині понад 10 тисяч приїжджих.

Разом із тим, забезпечення торгових точок основними продуктами харчування стабілізовано. У громаді організовано виробництво чотирьох видів круп, створюються необхідні продуктові запаси, в тому числі м’яса, додали у мерії.