В селі Богуславської тергромади облаштовують укриття для учнів

В селі Богуславської тергромади облаштовують укриття для учнів
10:08 15.03.2023
В селі Богуславської тергромади облаштовують укриття для учнів

Днями голова Богуславської міської ради В.Хоменко спільно із начальником соціально-гуманітарного управління ВК БМР О.Поліщук здійснили виїзд до Ісайківського старостинського округу, аби особисто перевірити процес підготовки клубної філії села до відкриття та облаштування в її підвальному приміщенні укриття, яке в новому навчальному році слугуватиме захисною спорудою для учнів сільської гімназії.

Днями голова Богуславської міської ради Віталій Миколайович Хоменко спільно із начальником соціально-гуманітарного управління ВК БМР Оксаною Василівною Поліщук зробили виїзд до Ісайківського старостинського округу, аби особисто перевірити процес підготовки клубної філії села до відкриття та облаштування в її підвальному приміщенні укриття, яке в новому навчальному році слугуватиме захисною спорудою для учнів сільської гімназії.

Про це повідомляють Хроніки Обухова з посиланням на БМР.

Справа в тім, що після повномасштабного вторгнення росії на українську землю школярі мали змогу навчатися за змішаною формою, відвідуючи рідні класи, лише за наявності в освітньому закладі облаштованого за всіма стандартами укриття. Майже всі учні Богуславської громади сіли за шкільні парти, а от діти Тептіївського, Саварського та Ісайківського освітніх закладів продовжили навчання в онлайн-режимі, - йдеться у повідомленні.

Відтак, у клубній філії, яка не працює із 2020-го року, вже встановлена система оповіщення про пожежу (АПС), виготовлена на неї проєктно-кошторисна документація, прибрано підвальне приміщення, яке за всіма стандартами підходить для укриття, адже має запасний вихід.