В Українці відбувся Кубок Київської області зі спортивної рибної ловлі

В Українці відбувся Кубок Київської області зі спортивної рибної ловлі
13:55 28.07.2021
В Українці відбувся Кубок Київської області зі спортивної рибної ловлі

24-25 липня 2021 року на набережній Канівського водосховища, що у м. Українка Київської області відбувся Кубок Київської області зі спортивної ловлі риби фідером.

Про її перебіг і результати розповіла прес-служба Київського рибоохоронного патруля, передають Хроніки Обухова.

  • Подія відбулася в рамках календарного плану проведення турнірів Київської обласної федерації риболовного спорту сезону 2021 року (КОФРС), які й організували захід.
  • У командно - особистому заліку взяли участь 36 рибалок-любителів та спортсменів з 9 команд, результати яких оцінювали 8 суддів. Під час заходу рибпатрульними Київщини здійснено контроль за дотриманням Правил любительського і спортивного рибальства учасниками турніру.
  • Після завершення спортивної частини переможців нагороджено призами від спонсорів.

В черговий раз дякую організаторам заходу за співпрацю, популяризацію риболовного спорту та пропаганду здорового способу життя. А також вітаю переможців змагань!, - прокоментував начальник Київського рибоохоронного патруля Володимир МУХІН.

Довідково:

Для того, щоб змагання зі спортивної риболовлі пройшли в рамках законодавства із дотриманням Правил любительського і спортивного рибальства - просимо організаторів завчасно направляти лист з інформуванням дати, місця та часу проведення таких змагань на офіційну електронну пошту Київського рибоохоронного патруля за адресою: kv.rp@darg.gov.ua.