Вартість квартир від забудовників
13:51 18.12.2020
Реклама
Вартість квартир від забудовників

Сучасний ринок нерухомості пропонує не тільки вторинне житло, але й квартири в нових будинках, купити які можна за демократичною вартістю та на вигідних умовах розтермінування.

Якщо ви плануєте придбати житло або ваш бізнес пов’язаний з купівлею-продажем нерухомості, дізнатися актуальні ціни на квартири в новобудовах можна, скориставшись спеціалізованим сайтом.

Вдома Онлайн надає інформацію про всі новобудови, в які варто інвестувати та в яких можна з упевненістю придбати житло для себе, своєї родини, близьких. Безкоштовно і швидко ви можете отримати всі дані про будинок, який вас цікавить, порівняти вартість з аналогічними пропозиціями і обрати найкращий варіант. Також за допомогою порталу ви в будь-який момент з легкістю дізнаєтесь, чи є акційні знижки, на які квартири пропонуються найвигідніші ціни.

Від чого залежить ціна квартир?

Придбати житло в новобудові задешево неможливо, адже комфортні житлові комплекси зводяться за сучасними технологіями, з використанням високоякісних матеріалів та різноманітних інноваційних рішень. Але вартість квартир є досить прийнятною з урахуванням того, що первинна нерухомість має безліч суттєвих переваг.

Сьогодні квартири в новобудовах обирають як молоді сім’ї, так і літні люди, які мріють прожити своє життя в найкращих умовах, з підвищеною зручністю і безпекою. Ціни на житло залежать від кількох важливих факторів, серед яких відзначають:

  • етап будівництва. Найдешевші квартири пропонуються на стадії котловану, коли проект тільки починають реалізовувати. Найдорожча вартість на квартири в будинках, які вже введені в експлуатацію;
  • розташування. Зазвичай квартири в центрі та в районах з добре розвинутою інфраструктурою коштують дорожче. Також високі ціни на житло, що знаходиться в рекреаційній зоні – біля парків, водоймищ, пам’яток архітектури;
  • категорія житла. Забудовники пропонують кілька варіантів будинків – «Бізнес» або «Еліт», що є найдорожчими, та більш доступні «Комфорт», «Економ»;
  • планування квартири (тераса, балкон, гардеробна, роздільний санвузол), місце розташування на поверсі, тип ремонту (чорновий, чистовий).

Квартири від забудовників за найкращими цінами

Портал Вдома Онлайн – це майданчик, на якому зібрана повна інформація по всім новобудовам разом з ретельними описами, реальними фото і відео звітами, рейтингами забудовників, складеними за відгуками авторизованих користувачів. Дані про девелоперів та їх проекти надаються від первинних джерел і досвідчених експертів.

Ціни на квартири, вказані на порталі, надаються забудовником і не включають якихось переплат посередникам. В будь-який момент у вас є доступ до перевіреної інформації про сучасні житлові комплекси та компанії, що займаються їх будівництвом.