Відома співачка порадила відвідати озеро на Обухівщині
11:11 05.08.2020
Відома співачка порадила відвідати озеро на Обухівщині

Злата Огневич – одна з найпопулярніших співачок в Україні, а її пісні часто звучать в ефірах радіостанцій. Улюбленицею публіки вона стала в 2013 році, коли зайняла третє місце на пісенному конкурсі "Євробачення".

Злата – завзята мандрівниця, яка багато їздила сама як в Європі, так і в Азії. При цьому співачка завжди захоплювалася українськими пейзажами.

На прохання РБК-Україна Злата Огневич поділилася п'ятьма місцями, які вона радить відкрити для себе українцям, передають Хроніки Обухова.

За її словами, Блакитне озеро на Обухівщині – ідеальне місце для вихідних на природі.

Довідково:

  • Блакитне озеро – одне з найкрасивіших у Київській області. Знаходиться у селі Підгірці Обухівського району.
  • Площа озера складає 28,5 гектарів, місцями глибина сягає 8 метрів. В центрі озера б'є від 7 до 12 підводних ключів, що забезпечує водоймі насичений блакитний колір.
  • Всього в 15 хвилинах їзди від столиці можна поплавати в чистій воді, походити босими ногами по білому піску і позасмагати, розглядаючи глибоке серпневе небо.
  • Кращої локації недалеко від Києва для повного релаксу на вихідних складно знайти.

Я люблю відпочивати на природі. А тут просто ідеальне місце, – ділиться Злата. – Крім того, поруч розташовані ресторани зі смачною їжею, і дітям буде чим зайнятися, розповіла співачка.