10:37 18.10.2022
Реклама

У німецького виробника високоякісних дверей — компанії Hörmann — триває лімітована акція, яка дає можливість придбати товар зі знижкою. І саме це підштовхнуло нас до створення чеклісту, присвяченому вибору міжкімнатних дверей.

  • Що потрібно знати?
  • На що спиратися, обираючи міжкімнатні двері?
  • І чи варто економити на таких покупках?

Різновиди внутрішніх дверей

Перш за все, треба визначитися, який саме тип міжкімнатних дверей пасуватиме вашій оселі. За механізмом відкривання виділяють чотири різновиди таких конструкцій.

  1. Двостулкові — внутрішні двері, які ідеально виглядають за умови наявності вільного простору та категорично не підходять житлу з обмеженою площею.

Нюанс: можуть мати одну або дві стулки, відкриватися на себе або від себе.

  1. Розсувні — ергономічний варіант для маленьких приміщень.

Нюанс: можуть бути касетними, тобто «захованими» в стіну, відкатними або купейними.

  1. Складні — дещо схожі на розсувні, але мають інший механізм відкривання.

Нюанс: діляться на типи «книжка» та «гармошка».

  1. Рото-двері — міжкімнатні двері, які відчиняються на обидві сторони.

Фото описаних різновидів міжкімнатних дверей можна подивитися на офіційній сторінці сайту Хьорман в Україні: https://www.hormann.ua/privatni-zabudovniki/dveri/mizhkimnatni-dveri/. А після того вирішувати, яку конструкцію обрати.

Переваги бюджетних моделей

Безумовно, дешеві міжкімнатні двері мають свої плюси. Їх небагато, але вони є. Зробити ставку на такий товар варто в кількох випадках.

  • Якщо покупець має обмежені кошти і вимушений економити.
  • Якщо міжкімнатні двері будуть мінімально експлуатуватися.
  • Якщо конструкція монтується в додаткове приміщення (наприклад, в пральню, гараж або підвал), і її якість, зовнішній вигляд та звукоізоляція не мають для вас жодного значення.

А як щодо дійсно якісних міжкімнатних дверей?

Якщо бюджет дозволяє, в будь-якому випадку варто надати перевагу високоякісним міжкімнатним дверям від перевірених часом авторитетних брендів. Наприклад, від компанії Hörmann. Чому?

  • Бо, по-перше, це красиво: візуальні рішення німецького виробника повністю відповідають актуальним трендам і при цьому виглядають лаконічно, що дозволяє їм існувати поза часом і жодним чином не залежати від моди.
  • По-друге, це якісно: строк експлуатації міжкімнатних дверей Хьорман є необмеженим, що стало можливим завдяки використанню сучасних матеріалів та інноваційних запатентованих компанією технологій.
  • По-третє, такі двері — на все життя. І це не перебільшення і не фігура мови. Це доведений факт.

Чекліст для покупця

Щоб впевнитись в тому, що обрані міжкімнатні двері дійсно варті уваги, скористайтесь коротким чеклістом.

  1. Перевірте геометрію. Якщо між замірами зверху, знизу та посередині буде різниця хоча б 5 мм, перед вами товар дуже низької якості.
  2. Перевірте жорсткість. Жодна деталь конструкції не повинна рухатись в момент механічного впливу на полотно.
  3. Перевірте покриття на наявність недоліків.

Або оберіть будь-які міжкімнатні двері Хьорман. Вони не потребують жодної перевірки. Компанія Hörmann має беззаперечну репутацію і, на щастя українських споживачів, продовжує працювати на вітчизняному ринку.