Як швидко та безпечно здати печінкові проби
11:28 27.07.2022
Реклама
Як швидко та безпечно здати печінкові проби

Для діагностики та визначення захворювання лікарі, як правило, призначають різні види аналізів.

Серед них і печінкові проби, які дають змогу в короткий термін та на ранніх строках знайти хворобу та призначити відповідне лікування.

Якщо пацієнт став заручником болю та дискомфорту в області печінки і зацікавлений здати печінкові проби, швидко та зручно це можна зробити у мережі клінік Ескулаб. Саме тут можна здати аналіз
оперативно та у комфортних умовах. А ввічливі лаборанти додадуть впевненості та допоможуть знизити рівень стресу під час процедури.

Коли варто здавати печінкові проби

Порушення функції печінки - це тривожний сигнал для всього організму, тому не варто зволікати. При перших ознаках нездужання обов’язково зверніться до лікаря, адже не варто ризикувати власним здоров'ям.

Що являє собою аналіз на печінкові проби?

Це комплексне біохімічне дослідження, яке проводиться шляхом забору венозної крові, що дає змогу визначити печінкові проблеми, проблеми жовчного міхура та жовчовивідних шляхів ще до появи перших сигналів хвороби.

Як підготуватися до здачі аналізів на печінкові проби?

Задля достовірності результату діагностики необхідно ознайомитись з підготовкою до здачі аналізів.

  • Аналіз здається натщесерце.
  • Для точної діагностики в лабораторії відбирають тільки зразки венозної крові.
  • Важливо, перед здачею аналізу виключити стресорні фактори, прийом алкоголю та виключити або мінімізувати паління, прийом лікарських препаратів, а також фізичні навантаження.
  • Для дітей до 5 років, які здають аналіз бажано напоїти кип'яченою водою за тридцять хвилин до забору матеріалу.
  • Для немовлят бажано витримати максимальний час між годуванням.

Пам'ятайте, що від правильності підготовки до здачі зразків безпосередньо залежить встановлення діагнозу і призначення лікування. Тож до процедури необхідно ретельно готуватися.

Обирайте перевірені лабораторії, серед яких заслужене місце посідає Ескулаб. Саме тут тисячі пацієнтів своєчасно здали аналізи і отримали своєчасне лікування.

Щаслива та людина, яка немає проблем зі здоров'ям. Але якщо ви відчуваєте дискомфорт, то не варто впадати у відчай. Знайдіть час і відвідайте лікаря.

Для того, щоб дізнатися перелік аналізів, ціну аналізів, знижки і термін виконання, а також вигідні та цікаві пропозиції від лабораторії, можна звернутись до сайте Ескулаб чи за номером: 0800 503 680.