Які ігри на PS5 варто очікувати у 2023 році?
09:27 31.01.2023
Реклама
Які ігри на PS5 варто очікувати у 2023 році?

Вже зараз можна сміливо припускати, що 2023 буде дуже насиченим у плані якісних ігор. Останнім часом було анонсовано безліч цікавих проєктів, на які варто звернути увагу будь-якому геймеру, що поважає себе. Які ж диски ПС5 стануть найбільш популярними у 2023 році?

Найочікуваніші ігри на PS5 у 2023 році

Цей список варто розпочати з ексклюзивного проєкту PS5, який виходить 24 січня 2023 року. У грі нам належить керувати журналісткою Фрей Холланд і подорожувати великим, відкритим фентезійним всесвітом. Варто відзначити чарівний паркур, швидку та плавну бойову систему. Головна героїня подорожує з браслетом, що вміє розмовляти, тому нудьгувати точно не доведеться.

10 лютого відбудеться реліз довгоочікуваної Hogwarts Legacy. Йдеться про рольову гру з відкритим світом, у якій гравця переносять у чарівний всесвіт Гаррі Поттера 19 століття. Спочатку необхідно буде створити персонажа, вибрати його стать, після чого приступити до навчання в Гоґвортсі, беручи участь у різноманітних авантюрах та виконуючи завдання. На вас чекає маса заклинань і здібностей, красиві пейзажі, польоти на мітлі та гіпогрифі.

Наступною в нашому списку знаходиться Assassin Creed Mirage, яка з чуток має вийти в березні 2023 року, але поки що у неї немає офіційної дати релізу. Головним героєм тут буде Басим ібн Ісхак, якого багато хто знає по Assassin's Creed Valhalla. Місце та час дії – Багдад 9 століття. За словами Ubisost, у цьому проєкті нас повернуть до витоків серії. Тут буде мінімальна рольова складова, а основний акцент зроблений на стелсі та лінійному оповіданні. У грі нарешті повернуться місії з вбивства, в яких гравці мають знайти спосіб усунення небезпечних ворогів без привернення зайвої уваги.

Влітку 2023 на PS5 ексклюзивно виходить Final Fantasy XVI. Сюжет гри розповідає про об'єднання шести фракцій, які мають боротися з такою страшною хворобою як чума і не допустити її подальшого поширення. Для боротьби зі злими істотами можна буде користуватися як рукопашними, так і магічними здібностями.

Реліз Marvel's Spider-Man 2 очікується восени 2023 року.

  • Анонс сіквелу відбувся на презентації PlayStation Showcase 2021.
  • Відразу після анонсу PS Store була додана сторінка з грою, яку вже можна додати до бажаних покупок.
  • Ознайомившись з дебютним трейлером, стає зрозуміло, що у грі з'явиться Веном, а Пітер Паркер і Майлз Моралес будуть діяти спільно.

Резюмуючи

Таким чином, 2023 рік буде досить багатим на ігрові новинки. Це приємна новина для геймерів, адже протягом 2 останніх років кількість випущених проєктів залишала бажати кращого. Тепер же можна розраховувати на велику кількість контенту для людей з різними ігровими уподобаннями.