Які місця на Обухівщині потрапили до кращих фотолокацій Київщини

Які місця на Обухівщині потрапили до кращих фотолокацій Київщини
11:06 20.10.2021
Які місця на Обухівщині потрапили до кращих фотолокацій Київщини

Осінь - найулюбленіша пора року всіх цінителів фотомистецтва - червоне та жовте листя опадає з дерев, створюючи під ногами килим вогняних кольорів.

Локації для незабутніх фото назвали в Управлінні туризму Київської ОДА, пишуть Хроніки Обухова.

А саме:

  • Село Креничі, Обухівський район. Місцевість тут дуже схожа на гірську: вузькі, серпантином покручені шляхи, глибокі яри і невеликі сільські хати, що притулились прямо під зарослими лісом та чагарником пагорбами.
  • Село Хохітва, Обухівський район. Аромат дерев, легкий шум листя на вітрі, чисте корисне для здоров'я повітря, тиша і спів птахів - чудове рішення для відпочинку та гарних фото далеко від міської суєти.
  • Витачів, Обухівський район. Одне із найстаріших сіл України. Вперше в письмових документах він згадується ще в 10 столітті. Види тут дійсно захоплюють подих та не залишають байдужим ні дорослого, ні дитину.
  • Велика Бугаївка, Обухівський район. Цей яр розташований біля дороги між Васильковом і селом Велика Бугаївка. Його ще називають “Казковим” через надзвичайну красу та чистоту. Тут зайві слова, це місце однозначно варте вашої уваги.