Обухів і коронавірус: заява Дубинського увійшла до ТОП-10 спекуляцій

Обухів і коронавірус: заява Дубинського увійшла до ТОП-10 спекуляцій
18:57 24.03.2020
Обухів і коронавірус: заява Дубинського увійшла до ТОП-10 спекуляцій

Народний депутат України від 94 округу (Обухів - Васильків) О. Дубинський потрапив на 4 місце у топ-10 спекуляцій довкола коронавірусу.

Про це повідомляють Хроніки Обухова з посиланням на Громадське.

Власне кажучи, громадська організація «Комітет виборців України» назвала 10 спекуляцій українських політиків на тему коронавірусу — всі ці заяви зробили публічно.

- Народний депутат від «Слуги Народу» Олександр Дубінський використав тему протестів щодо розміщення евакуйованих із Китаю українських громадян для роздмухування паніки й заробляння політичних балів: «Хочу заспокоїти всіх жителів Обухівського району — жодного розміщення карантинних громадян з Китаю на території району не буде. Тільки що домігся такого рішення від МОЗ», - йдеться у повідомленні.

До речі, нардеп Шахов, котрий захворів на коронавірус і проживає на Обухівщині (с. Романків) на 1-му місці цього рейтингу.

- Народний депутат від групи «Довіра» Сергій Шахов влаштував піар-кампанію навколо своєї хвороби. До інфікування виступав у Верховній Раді, стверджуючи, що коронавірусу не існує: «Коронавірусу ніякого немає, а є коронавірус у головах чиновників», - зауважили у КВУ.