Обухівська зоозахисниця розповіла про сумну долю пса, господар котрої загинув в АТО

Обухівська зоозахисниця розповіла про сумну долю пса, господар котрої загинув в АТО
12:20 19.09.2019
Обухівська зоозахисниця розповіла про сумну долю пса, господар котрої загинув в АТО

Куратор "Центру відновлення тварин" у селі Деремезна Обухівського району Вікторія Нижник розповіла про пса, господар котрого загинув в АТО. За її словами, їй потрібен новий.

Про це йдеться у дописі на її сторінці у Facebook, передають Хроніки Обухова.

- Як це бути покинутою, не потрібною? Це історія цієї дівчинки. У ній можна впізнати майже лобрадора, зі схожою зовнішністю, з таким же характером і доброю вдачею. Так воно і є. Ця лялечка мала господаря, який працював на одному київському СТО, де разом з ним і була. Але господар пішов в АТО і, на жаль, загинув. Дівчинка залишилася на СТО, але, як виявилося, не бажаною для тих працівників, які там працюють, якраз через її добродушний характер, - розповіла вона.

- Вона дістала всіх, бо не охоронна, сильно ласкава і для чого її годувати? Іноді одна жіночка її підгодовує. Але працівники сурово заявляють, що потрібно, мовляв, від неї позбавитися. Кажуть, що отруять або завезуть куди-небудь. І лише прохання жінки і обіцянка, що вона постарається її прилаштувати, дали шанс їй залишитися там ще на тиждень. Втім, старання жінки не увінчалися успіхом і вона зателефонувала до мне. Я думаю, що прийдеться дівчинку забрать. А до вас друзі звертаюся з проханням підшукати гідного господаря разом, як це ми робили багато разів для інших, Бог нам в допомогу, - додала вона.

Нагадаємо, що цієї неділі відбудеться чергова поїздка до притулку тварин пані Вікторії, під час котрої всі бажаючі зможуть допомогти їй у догляді за тваринами.