Голос Обухова
09:48 25.03.2022
Голос Обухова
Чайковський Мирослав
Чайковський Мирослав

Пам'ятаєте часи, коли депутатом від нашого округу у ВР завжди був васильківець? Вже тоді це наводило на сумні думки про суб'єктність місцевого істеблішменту.

Сьогодні ситуація повторюється, щоправда, в інших формі і вимірі.

Йдеться про зауважену постом вище проблему - відсутності ГОЛОСА. Не партії, а комунікації між очільниками міста/депутатами/ЛОМами і громадою.

Сьогодні Обухів німий - його мешканцям часто важко зрозуміти процеси, що відбуваються у місті і з містом.

Важко зрозуміти чому у Василькові голова міста і керівник тероборони майже щодня звертаються до народу у відеозверненнях, а в Обухові ніхто не може чітко пояснити за 25 мільйонів, виділених на захист громади.

Чому у Василькові тероборона відкрито рекламує свої дії і погляди, а в Обухові попаяні страхом пенсіонерки розказують у коментах кому і шо писати.

Чому у Василькові існує комунікація між владою в її військово-адміністративній формі і громадою, а в Обухові - ні. І це при тому, шо кошти, виділені на газету і БАРД є бюджетом середнього київського видання з кількамільйонним трафіком.

Цей пост - не претензія. Просто фіксація стану комунікаційного здоров'я обухівської громади.

В чому проблема і який лікар здатен її поправити сабж має вирішити сам в процесі самодіагностики і оперативного лікування.

Можна почати з будь-якого звернення, але обов'язково розповісти про витрати на тероборону.

Це дозволить відновити, принаймні, частину довіри.

Ресурса, котрий завжди в дефіциті.