13:00 22.03.2023
Євгенія Рубан
Євгенія Рубан
Читать на русском

У Ірпені зафільмували, як місцева адвокатеса побилась з жінкою. Стверджують, що сутичку почала саме представниця закону, у якій впізнають Євгенію Ростолопу.

Вперше відео сутички з'явилось у видані "Акценти", повідомляють "Хроніки Обухова".

Точна причина конфлікту між жінками невідома. Але потерпіла просить Раду адвокатів Київської області позбавити Євгенію Ростолопу свідоцтва адвоката.

Журналісти також наголошують на сумнівній діяльності адвокатеси.

Євгенія Ростолопа раніше обслуговувала інтереси ряду незаконних забудовників Ірпеня, які й купили їй в скандального Олександра Дубінського місце в ірпінському списку партії “Слуга народу”. Сам Дубінський досі перебуває під санкціями США за проросійську діяльність. - пишуть журналісти.

Варто зазначити, що офіційного коментаря від правоохоронців поки що немає. Журналісти 24 Каналу звертались до Поліції Київщини, але там зауважують, що ситуація уточнюється.

@dafamin

В Киевской области Евгения Ростолопа (СН) избила женщину В городе Ирпень адвокат Евгения Ростолопа, которая в 2020 году баллотировалась в Ирпенский городской совет, избила женщину. Как пишут СМИ, Евгения Ростолопа ранее обслуживала интересы ряда незаконных застройщиков Ирпеня, которые и купили ей у скандального Александра Дубинского место в ирпенском списке партии "Слуга народа". Сам Дубинский находится под санкциями США за пророссийскую деятельность. Избитая Ростолопой женщина публично обращается в Совет адвокатов Киевской области с просьбой лишить Евгению Ростолопу свидетельства адвоката. Также в СМИ пишут, что Евгения Ростолопа также является бизнес-партнершей Екатерины Панчук, которая имеет многолетние связи с российскими спецслужбами. Украина Online | Подписаться

♬ оригинальный звук - Dafamin