Якщо завтра війна?
13:29 07.12.2021
Якщо завтра війна?
Михайло Трач
Михайло Трач

На тлі мовчання місцевих органів влади щодо дій у випадку посилення збройної агресії Росії щодо України хочу дати декілька порад як максимально вберегти себе та свою родину у цей важкий час.

Перш за все потрібно для себе зрозуміти що у ми у стані війни із Росією вже 8 років – вона то посилюється, то стихає, але Росія ніколи не полишить своїх імперських амбіцій підкорити Україну. Тому питання широкомасштабної війни станом на сьогодні просто відкладено у часі – не відомо буде це в січні чи трохи пізніше.

В такому випадку нам не залишається нічого іншого як готуватися до бойових дій у населеному пункті нашого проживання, не важливо чи це село чи місто, ми маємо створити нестерпні умови для тих хто захоче захопити нашу землю.

Найефективніший спосіб взаємодії це об’єднатися зі своїми однодумцями в загони територіальної оборони – в Обухові діє 135 БТРо, який на постійній основі проводить набір резервістів до лав Збройних сил України. Без зайвих перебільшень – це один із найдієздатніших батальйонів Київської області. Офіційне підписання контракту дає можливість Вам постійно відточувати та вдосконалювати свої навички у стрілецькій, тактичній та медичній підготовці.

Ваш вік, стать, попередній досвід служби в ЗСУ – НЕ МАЄ ЗНАЧЕННЯ. У випадку збройної агресії – Ви буде залученні до виконання бойових завдань за місцем проживання для охорони важливих об’єктів інфраструктури, доріг, населених пунктів, тощо.

Всі хто бажає долучитися до лав територіальної оброни – звертайтесь за телефоном 099 231 4279, або пишіть у особисті повідомлення на офіційній фейсбук сторінці 135 БТРо (099 231 4279).